Overzicht

Stedentrip

Deze steden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken! Hier is het altijd gezellig.

Lommel, gelegen in Belgisch Limburg, is een charmante stad omringd door prachtige natuur. Bezoek het unieke Natuurreservaat Lommelse Sahara, waar je kunt wandelen door uitgestrekte zandduinen en langs heldere meren. Ontdek ook het artistieke karakter van de stad met tal van kunstgalerijen en beeldentuinen, zoals het Glazen Huis en het Openluchtmuseum De Lommelse Kluis.

Eindhoven, ook wel bekend als de stad van technologie en design, bruist van energie en creativiteit. Verken het bruisende stadscentrum met zijn moderne architectuur, levendige winkelstraten en gezellige cafés. Bezoek het wereldberoemde Van Abbemuseum voor moderne kunst of geniet van een avondje uit in het bruisende uitgaansleven van de stad.

Genk, gelegen in Belgisch Limburg, combineert een rijke industriële geschiedenis met een levendige culturele scene. Verken het prachtige C-Mine complex, een voormalige mijnsite omgetoverd tot een centrum voor kunst, cultuur en design. Breng ook een bezoek aan Nationaal Park Hoge Kempen, waar je kunt wandelen en fietsen door uitgestrekte bossen en heidevelden.

Antwerpen, de bruisende havenstad aan de Schelde, is een smeltkroes van cultuur, geschiedenis en gastronomie. Wandel door de historische binnenstad en bewonder de prachtige architectuur, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis. Ga winkelen in de trendy boetieks van de Modebuurt of geniet van heerlijke Belgische gerechten in een van de vele gezellige restaurants.

Roermond, gelegen aan de oevers van de Maas, is een pittoreske stad met een rijk verleden. Bezoek de historische binnenstad met zijn charmante pleinen en kerken, zoals de imposante Munsterkerk. Ga winkelen in het bekende Designer Outlet Roermond of maak een boottocht over de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland.