Overzicht

De natuur in

Wil je graag een mooie wandel- of fietstocht maken door de natuur? Breng dan eens een bezoek aan Natuurreservaat De Lage Kempen. Een schitterend landschap waar genoeg moois te ontdekken valt..

Natuurreservaat Lommelse Sahara is ook een must-visit bestemming voor natuurliefhebbers. Dit unieke gebied staat bekend om zijn uitgestrekte zandvlaktes, omringd door dennenbossen en heldere meren. Maak een ontspannende wandeling langs de houten wandelpaden, geniet van een picknick aan het water, of ga vogels spotten in de observatietoren.

Voor een onvergetelijke natuurervaring kun je ook een bezoek brengen aan Natuurreservaat Kattenbos. Dit prachtige gebied biedt een gevarieerd landschap met bossen, heide en moerassen. Volg de gemarkeerde wandelroutes en ontdek de diverse flora en fauna die dit reservaat te bieden heeft, van kleurrijke wilde bloemen tot zeldzame vogelsoorten.

En als je op zoek bent naar een unieke fietservaring, mag je Fietsen door de Bomen in Bosland niet missen. Dit innovatieve fietspad voert je letterlijk door de kruinen van de bomen, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op het boslandschap vanuit een nieuw perspectief. Het is een avontuur dat zowel jong als oud zal bekoren en een onvergetelijke ervaring zal opleveren.