Camping Lommel

Lommel is een gezellige plaats net over de Limburgse grens in België waar je kunt genieten van het onbezorgde bourgondische leven. Vier vakantie op Camping Blauwe Meer in Lommel en geniet van een zorgeloze vakantietijd.

Leuk vakantiepark in Lommel

Zodra je het park betreedt proef je direct de Vlaamse gezelligheid. Geniet van de natuur om je heen en neem een frisse duik in het mooie meer op ons vakantiepark in Lommel. Je kunt hier in de zomer heerlijk op ronddobberen terwijl je geniet van het warme zonnetje. Er is ook een zandstrand rondom het meer waarop je lekker een bruin kleurtje kunt krijgen. Voor een ultiem vakantiegevoel hoef je helemaal niet ver te reizen!

Kamperen in de groene natuur van België

Kamperen op Camping Blauwe Meer betekent heerlijk tot rust komen in een groene omgeving. Je hebt de keuze uit twee prachtige kampeerplaatsen: kampeerplaats midden in de natuur en een kampeerplaats nabij het water. Beide plekken laten je ongetwijfeld het 'ultieme' kampeergevoel ervaren, daar zijn geen enkele twijfels over.

Verzamel de tentharingen bij elkaar, laadt alle kampeerbenodigdheden in de auto en ga op vakantie naar Camping Blauwe Meer! Op deze natuurcamping in Belgisch Limburg is kamperen een gezellig samenzijn en bieden de kampeerplaatsen volop privacy. Het beleven van een onvergetelijke kampeervakantie start op Camping Blauwe Meer! 

Brede keuze uit comfortabele chalets 

Tijdens het boeken van een vakantie zul je al gauw merken dat je een brede keuze hebt uit mooie accommodaties. Al deze accommodaties zijn compleet ingericht en gelegen op de mooiste plekjes van het park. Kies je voor een chalet midden in de natuur? Een chalet dicht bij alle faciliteiten? Of gaat jouw voorkeur toch uit naar een comfortabel chalet aan het water? Zoek jouw favoriet en boek een vakantie op Camping Blauwe Meer! 

Uniek aanbod aan faciliteiten

Om een zo aangename vakantie aan onze vakantiegasten te kunnen bezorgen, is een breed aanbod aan accommodaties en een gemoedelijke sfeer die rondhangt op het vakantiepark niet genoeg. Wij streven continu naar een nog veelzijdiger en leuker park, zodat alle leeftijdscategorieën een fijne vakantie beleven. En daarom beschikt Park Blauwe Meer over uitstekende faciliteiten voor jong en oud. Van een groot overdekt zwembad tot aan overdekt strandbad, en van een campingwinkel tot aan diverse eetgelegenheden. Op Park Blauwe Meer is niets te gek! Meer informatie over onze faciliteiten? Klik op onderstaande knop. 

Veel zwemplezier

Naast heel veel buitenpret kun je op Park Blauwe Meer ook helemaal uitleven in de grote overdekte centrumvoorziening met overdekt strandbad en zwembad!

Ga op ontdekkingstocht!

Er staat op ons vakantiepark in Lommel, gedurende de landelijke schoolvakanties, altijd een professioneel animatieteam klaar om iedereen te vermaken! Struin over de brasserie, ga op vossenjacht, laat je mooi schminken tijdens het grote schminkfestijn of geniet van de leuke shows. Creativiteit staat bij ons voorop! 

Leuke tips in de omgeving

Benieuwd naar meer informatie over ons mooie park in België? Bekijk dan snel alle faciliteiten op het park!

Last minute naar België

Zoek je nog een leuk en kindvriendelijk vakantiepark waar kinderen genoeg mogelijkheden om zichzelf uitstekend te vermaken? Voor de vakantiegangers die last minute hun vakantie willen boeken hebben wij speciale last minute deals. Deze last minute deals zijn toegepast op veel accommodaties en kampeerplaatsen. Check snel de kampeerplaatsen en accommodaties met prijsdaling en ga nog tegen een voordelige prijs last minute op vakantie naar Belgisch Limburg!